over onsMeer dan 40 jaar ervaring en kwaliteit!

BVBA Broucke is sinds 1963 "verwarmingsspecialist" in Midden West-Vlaanderen.  Het bedrijf was in de jaren zestig, begin de jaren zeventig nog gevestigd langs de Vladslostraat in Diksmuide (opvolging van vader op zoon) en specialiseerde zich hoofzakelijk in de verkoop van kolen, gasflessen, mazout en in de klassieke kachels.  In 1977 beslisten Dhr. & Mevr. Broucke de zaak uit te breiden en te verhuizen naar de Roeselarestraat.  In de loop der jaren is Broucke BVBA niet alleen een begrip geworden in de verkoop van kachels, cassettes en inbouwhaarden op hout, gas, mazout en kolen - niet alleen in West-Vlaanderen maar ook ver daarbuiten - maar is BVBA Broucke ook dé referentie geworden in de wereld van de speksteenkachels.
Door de enorme groei en omdat er geen opvolging was hebben Dhr. & Mevr. Broucke  in 2006 beslist om de BVBA Broucke over te dragen aan Piet Vandendriessche van de V&P Groep die reeds enkele" jaren partner geworden was voor het leveren van brandstoffen.

BVBA Broucke trekt de kaart van de toekomst.

Dhr. Vandendriessche (derde generatie) is reeds jaren actief in de brandstoffen-en verwarmingsmarkt en wil met de overnamen van BVBA Broucke nieuwe stappen zetten in de "energiemarkt".  Met de vele veranderingen op het vlak van milieu en energievoorziening wil de V&P Groep ook de kernactiviteit uitbreiden naar de verwarmingssystemen en naar nieuwe bio/milieuvriendelijke brandstoffen. De V&P Groep wil zijn positie in de energie- en verwarmingsmarkt nog meer gaan verankeren door het uitbreiden van die kernactiviteit en door de overnamen van de BVBA Broucke.
Broucke BVBA is één van de pioneers in Vlaanderen op het vlak van "duurzaam" verwarmen.  Door de bekende en befaamde Finse "Tulikivi" speksteenkachels zijn er reeds vele honderden woningen of gezinnen die op vandaag hun woning duurzaam verwarmen.  Met de introductie van het grootste assortiment "pelletkachels" wil BVBA verdere belangrijke stappen zetten op het vlak van duurzaam en voordelig verwarmen.  BVBA Broucke wil de absolute nr. 1 zijn op het vlak van "ecologische en duurzame verwarming".


Piet Vandendriessche wil BVBA Broucke ook uitbouwen tot hét verwarmings-en energiecenter bij uitstek.  Met een nog groter assortiment kachels, inbouwhaarden en nieuwe verwarmingstechnologiën.  Ook op het vlak van "interieur" wil BVBA Broucke in de nabije toekomst trendsetter zijn door de introductie van de "...van A tot Z..." formule.  Wat er ook moet gebeuren om een nieuwe kachel, schouw, inbouwhaard, cassette... te integreren in uw interieur... BVBA Broucke zorgt voor de complete en perfecte uitvoering en afwerking.

Bekijk onze vestigingenOnze merken:Bekijk al onze merken